Hirdetés

Obi-Wan Kenobi a Star Wars VII-ben

|

Kétségtelenül rengetegen várják már a következő Star Wars filmet, de amíg nem derülnek ki konkrétumok addig kénytelenek vagyunk a pletykákat hallgatni. Most itt egy újabb.

Hirdetés

Nemrég az a híresztelés terjedt el miszerint Palpatinet viszont látjuk a Star Wars VII-ben, most pedig Obi-Wanon a sor. A Latino Review szerint a jedi mester visszatér szellemként, de ezúttal nem a már elhunyt Alec Guinnesst látnánk természetesen, hanem Ewan McGregort, azon elv alapján, hogy szellemként nézhetsz ki úgy, mint fiatalabb éned, lásd: Lucas utólag Hayden Christensenre cserélte David Prowse Anakinját A Jedi visszatérben. Vitatható, hogy lenne-e értelme egy ilyen feltűnésnek, de az LR állítólag három forrástól is megerősítést kapott, ennek ellenére kezeljétek igen erősen pletykaként az információt. Ti szívesen látnátok újra Obi-Want a vásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.