Hirdetés

Oblivion – Forgatási képek

|

A helyszínen készült forgatási képek bő kavalkádja szerint meglehetősen kellemes hangulatban készül Joseph Kosinski Oblivionja.

Hirdetés

 

A történet szerint Tom Cruise alakítja azt a veterán katonát, akit száműznek a poszt apokaliptikus bolygó felszínére. Ezzel szemben a képeken ennek a lepusztult világ nyomait sem látjuk, a színészek mosolyognak, a háttérben az épületeknek kutya bajuk. Lehetséges, hogy a film elején látható előzményből vannak a képek, vagy visszaemlékezés lenne? Vagy talán szimplán azt láthatjuk, ahogy a színészek megérkeznek a munkába, és pózolnak a kameráknak. Én erre az utóbbira tippelek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.