Hirdetés

Odaát - John Winchester visszatérhet a 11. évadban?

|

Hirdetés

A The CW csatorna egyik legrégebbi sorozata, az Odaát idén ősszel kezdi meg 11. évadát, amelyben minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembe nézniük a Winchester fiúknak. A széria indulásakor még Jeffrey Dean Morgan is rendszeresen feltűnt a sorozatban, aki Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) apját, John Winchestert alakította. A rajongók már nagyon régóta szeretnék, ha ismét találkozhatnának vele egykori szerepében, most pedig maga a színész öntött beléjük némi reményt, amikor azt mondta, hogy ő is szívesen visszatérne.

Egyszerűen imádnék visszatérni. Úgy tudom hivatalosan ez még nem került szóba, de mindig tartom a kapcsolatot Jared-el és Jensen-el, nagyon jó barátok vagyunk azóta is. Részemről mindig az időbeosztással van gond, de remélem, hogy tudunk szakítani rá valamikor némi időt, ők pedig írnak majd nekem valamit, amit meg tudok csinálni. Remek lenne visszatérni és újra velük dolgozni.
Jeffrey Dean Morgan éppen egy egész évados szerződést írt alá A férjem védelmében című sorozatra, így nehéz elképzelni, hogy a 11. évadban szerephez jutna, de persze a hozzáállásából kiindulva lehet reménykedni. A színész utolsó feltűnése az Odaátban 2008-ban volt, a Hosszú távú hívás (Long Distance Call) című epizódban, de már ahhoz is csak a hangját adta. Abban az esetben, ha sikerülne megoldani a visszatérést, Morgan-nek azért egy feltétele mégis akad:
Őszintén szólva azt szeretném ha Jensen rendezne. Az nagyon király lenne. Ez az ami felé hajtok.
Jensen Ackles már több Odaát epizódot is rendezett így, ha csak ennyin múlik, akkor valószínűleg újra megkapja az irányítást, ha Jeffrey Dean Morgan visszatér John Winchester szerepében. A Comic-Conon Andrew Dabb producer már így is azt pedzegette, hogy az új évadban Sam-nek és Dean-nek meg kell küzdeniük a múltjuk egy részével. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz októberben a 11. szezon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.