Hirdetés

Odüsszeia az űrben

|

Homérosz klasszikusa is átesik egy kis ráncfelvarráson, olyannyira, hogy ezúttal a szandált szkafanderre cserélik Odüsszeuszék.

Hirdetés

Közel tíz éve, hogy Homérosz másik művéhez, az Iliászhoz nyúlt Hollywood a Brad Pitt főszereplésével készült Trója képében, ami a neves színészgárda ellenére is csak egy korrekt iparos munka volt, megfosztva a történetet annak majdhogynem minden komplexitásától (Istenek szerepeltetése, Akhilleusz és Patroklosz kapcsolata). Most ha nem is feltétlenül hűbb adaptáció következik a „folytatáshoz”, de sok lehetőségeket rejt magában mind a történet, mind a környezet. A Warner Bros. úgy néz ki, manapság rá van kattanva az ókori témára, hiszen Wolfgang Petersen fent említett moziján kívül ott van a két agyatlan Titán mozi (A titánok harca, A titánok haragja) is, és remélik, hogy ebből is franchise-t kovácsolhatnak. A sci-fi ugyan mostanság reneszánszát éli, de nem éppen a legkifizetődőbb műfaj, valamint az eddig ismeretlen James DiLapo forgatókönyvéből se tudjuk, mire számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.