Hirdetés

Off: Mass Effect 3 - Petíció a lokalizációért

|

A CineStar szerkesztősége egy emberként áll ki a BioWare játékaiért, legfőképpen a Mass Effect szériáért, és az első két rész magyar változata után lehetetlennek tartja a harmadik lokalizációjának kimaradását!

Hirdetés

Az EA új üzletpolitikája rendesen betett nekünk magyar nyelvet kedvelőknek, és a "tanulj meg angolul" kifogás sem fedi le a lehetőségek 10%-át sem - a Mass Effect tipikusan olyan szerepjáték, ahol egy válaszon ha nem is egy galaxis, de a karakter jövője múlhat. Ilyen esetben a maximális élvezeti faktor érdekében elengedheteten saját nyelvünkön karattyolva irányítani Shepard-ot, éppen ezért hozott létre Bodó Barna egy petíciót, Mass Effect 3 Hungarian & Czech & Slovakian Translation címen. Ezen aláírás gyűjtés célja az, hogy a nép akaratát érvényesítve felhívjuk az EA figyelmét arra, hogy ne pont a trilógia befejező részénél hagyják abba a lokalizációt, legalább azt vigyék végig. A petíció jelenleg több, mint 3000 tagot számlál, és ezennel felkérünk téged és minden egyes olvasót, hogy egyetlen aláírásoddal/aláírással adózzatok a Mass Effect 3-nak, a magyaroknak, a magyar nyelvnek és minden játékosnak. Alig tellik többe egy percnél, nekünk azonban rendkívül fontos! Köszönjük, hogy meghallgattatok minket, reméljük nyílik bármilyen halvány esély a mielőbbi lokalizációra. "If Shepard doesnt bring help soon... There wont be an Earth left to save"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.