Hirdetés

Official Secrets – Harrison Ford csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Most már hivatalos: Harrison Ford is szerepet kapott az Offical Secrets című filmben. A Justin Chadwick (A másik Boleyn lány, Mandela: Hosszú út a szabadságig) által rendezett mozi Marcia és Thomas Mitchell dokumentum-könyvének, The Spy Who Tried To Stop A War: Katherine Gun and The Secret Plot to Sanction the Iraq Invasion adaptációja lesz. A bestsellerből a forgatókönyvet Sara és Gregory Bernstein (Egyedül nem megy) írja, a producer pedig Elizabeth Fowler (Ördöglakat) lesz. Nem csak Ford lesz azonban az egyetlen húzóneve a színészgárdának. A főszereplő Katherine Gun-t a Trónok Harca Margaery Tyrell-je, Natalie Dormer játssza majd – de szerepet Martin Freeman, Paul Bettany és Sir Anthony Hopkins is.

4578102
A történet 2003-ban, Irak megszállásnak idején játszódik, amikor Katherine Gun (Dormer) egy fiatal brit hírszerző tiszt felfedte az USA Nemzetbiztonsági Ügynökségének illegális kémtevékenységét. Gun egy brit hírlap, a The Observer egyik riporterének, Martin Bright-nak (Bettany) tálalt ki. A cikk megjelenése után Gun-t letartóztatták, amelynek híre világszerte visszhangot vert a sajtóban – Bright pedig minden követ megmozgatott, hogy kiszabadítsa a nőt. Martin Freeman a The Observer külügyi szerkesztőjét, Peter Edwards-ot játssza majd, míg Hopkins egy nyugdíjas brit tábornokot, Ford pedig egy CIA-ügynököt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.