Hirdetés

Ők lesznek a Catwoman: Hunted szinkronhangjai

|

Fény derült a következő DC animációs film színészgárdájára.

Hirdetés

Vadászból üldözötté válik Macskanő a DC animációs filmek sorának legújabb tagjának történetében. A cselekmény szerint Macskanő egy felbecsülhetetlen értékű ékszer ellopására készül, ami azzal a nem kalkulált következménnyel jár, hogy nemcsak az Interpol és Batwoman, de még egy csapat szupergonosz is üldözőbe veszi.

Hirdetés

A filmben Macskanő hangját Elizabeth Gillies (Dinasztiák, Vakáció) adja, míg Batwomant Stephanie Beatriz (Brooklyn 99: Nem százas körzet, BoJack Horseman) kelti életre. Mellettük megszólal még Jonathan Banks (Fekete Maszk), Steve Blum (Solomon Grundy), Zehra Fazal (Talia al Ghul/Nosferata), Lauren Cohan (Julia Pennyworth), Keith David (Tobias Whale), Jonathan Frakes (King Faraday/Boss Moxie) és Kirby Howell-Baptiste (Barbara Minerva/Cheetah).

Az animációs filmet Shinsuke Terasawa (Arc the Lad, Mobile Suit Z Gundam: Hot Scramble) rendezte Greg Weisman (Az igazság ifjú ligája, Star Wars: Lázadók, Pókember legújabb kalandjai) forgatókönyve alapján. 

A Catwoman: Hunted premierjét az eddigi információk alapján 2022 első felére várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.