Hirdetés

Ők rendezik a Trónok harca új évadát

|

A héten ért véget a jelenkor leglátványosabb és talán legtöbb embert izgalomban tartó fantasy sorozatának, a Trónok harcának a hatodik évada.

Hirdetés

A hétfői finálé pedig azt hiszem, hogy maximálisan kiszolgálta a rajongókat; mind történetét, mind színészi játékát, mind pedig látványvilágát tekintve. Ezért is volt rossz olvasni azt, hogy az utolsó két részt, A fattyak csatáját (The Battle of Bastards) és A tél szeleit (The Winds of Winter) rendező Miguel Sapochnik nem kapott rendezői széket a soron következő, az előzetes infók szerint csak 7 részből álló hetedik évadban.

Hirdetés

Az HBO még mindig nem erősítette meg, hogy hány epizódos lesz az új szezon, de abból elég sok következtetést le lehet vonni, hogy a hetedik etapot összesen négy ember fogja rendezni, azaz valóban igaz lehet a 7 (esetleg 8) részes szezon teóriája.

Ugyan Miguel Sapochnik nem, de például többek között a Valar Morghulis című epizódot, valamint a Thor: Sötét világot és a Terminator: Genesyst is rendező Alan Taylor munkát kapott a folytatásban, ahogyan a hatodik évadban is rendező Mark Mylod és Jeremy Podeswa is. Újoncként pedig Matt Shakman érkezik a produkcióba, aki olyan tévés sorozatokban rendezett eddig epizódokat mint A férjem védelmében, a Felhőtlen Philadelphia, a Doktor House és az Everwood.

A főkép forrása: HBO

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.