Hirdetés

Ők lesznek Farkas ellenfelei a Logan-ben

|

Kiderült kikkel kell szembenéznie Rozsomáknak a harmadik Farkas filmben.

Hirdetés

Múlt héten már érkezett fotó Pierce-ről (Boyd Holbrook), a Logan egyik gazfickójáról, de sejtettük, hogy nem ő lesz az egyetlen, akivel Hugh Jackman karakterének szembe kell néznie az utolsó kalandja során. Pierce-nek két olyan története van a képregényekben, amelyeket érdemes számításba venni. Az egyikben egy mutánsgyűlölő mániákusként ábrázolják, aki beszivárgott a Hellfire Club-ba azzal a céllal, hogy meggyilkolja az összes tagját.

Hirdetés

A második érdemleges felbukkanása az Age of Apocalypse történetszálhoz kapcsolódik, ahol Pierce a vezetője egy csapatnyi orvgyilkosnak, akiket Reavers néven ismernek. A mai nap folyamán a film hivatalos Instagram oldalára felkerült egy újabb fotó, amely végleg tisztázza, hogy kik lesznek Farkas ellenfelei:

Reaver

@wponx által közzétett fénykép,

A képregényekben a Reaver-ek egy kiborg bűnöző banda, akik az Age of Apocalypse történetben árulókként szegődtek Apokalipszis szolgálatába. A csapat tagjai között olyan karaktereket találunk, mint Lady Deathstrike, Bonebreaker, Skullbuster és Pretty Boy. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy közülük fel fog-e tűnni bárki a filmben, teljesen érhető lenne az is, ha név és arc nélküli gyilkosokról lenne szó, akiket Pierce irányít.

A kérdés már csak az, hogy a képregényekhez hasonlóan itt is kiborgokról van szó, vagy megmaradnak egyszerű zsoldosoknak James Mangold filmjében. Tény, hogy szükség van olyan ellenlábasokra, akik tartani bírják az iramot Logan-nel, de a rendezőtől azt is tudjuk, hogy a filmben egy olyan Farkast fogunk látni, aki lassacskán elveszíti a képességeit.

Reméljük, hogy hamarosan több részletet tudhatunk meg a Logan-ről, amelynek első előzetese talán közelebb van mint képzelnénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.