Hirdetés

Ők támogatják majd Daredevil-t

|

Hirdetés

Már csak kevesebb, mint egy hónap választ el bennünket a Marvel és a Netflix közös Daredevil sorozatától, most pedig hat mellékszereplő nevét hozta nyilvánosságra a stúdió, akik közül kettőnek a karaktere bizonyára ismerősen cseng majd néhány rajongó számára. Az első színész nem más, mint Peter Shinkoda (“Falling Skies,” “Hawaii 5-0”), aki egy japán üzletembert, Nobu-t fogja alakítani a sorozatban. A következő egy színésznő, Wai Ching Ho (“Law and Order: Special Victims Unit,” “Blue Bloods”), aki egy befolyásos üzletasszony, Madame Gao szerepét kapta meg. Nikolai Nikolaeff-et (“Camp”, “Sea Patrol”) és Gideon Emery-t (“Grimm,” “Így neveld a sárkányodat 2”) egy ambiciózus orosz testvérpárként ismerjük majd meg (Vladimir és Anatoly), akik Amerikában próbálnak nevet kovácsolni maguknak.

daredevil-villains-2
Rob Morgan (“Person of Interest,” “Believe”) Turk Barrett-et alakítja majd, egy kisstílű bűnözőt, aki korábban olyan szuper gonoszok páncéljait lovasította meg, mint Stilt-Man és Maulred, hogy azokkal szálljon szembe Daredevillel. Matt Gerald (“Avatar,” “Dexter”) Melvin Potter szerepét kapta meg, aki nem más mint a Gladiátor névre keresztelt gonosztevő. A Daredevil sorozat április 10-én debütál a Netflixen, Charlie Cox főszereplésével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.