Hirdetés

Októberben jön Ben Affleck új filmje

|

Hirdetés

Miközben Ben Affleck legújabb, testhezálló ruhákban, mogorva ábrázattal együtt bandázó és egymást ütlegelő fickókról szóló filmje itt van a nyakunkon (értsd: premier holnap, kritikánkat viszont már olvashatjátok emitt), addig a színész következő nagy dobása még kicsit várat magára. A Dennis Lehane regénye nyomán készülő bűnügyi film, a Live by Night ugyanis a 2017-es év október huszadikai dátumot kapta meg premier gyanánt, mely nap még kicsit odébb van és bár szívünk vérzik, hogy ennyit kell várni, azért jó, hogy a bizalmat megszavazta neki a stúdió - ekkortájt kezdik ugyanis pályafutásukat a magukat Oscar-esélyesnek tartó mozgóképek.

ben-affleck-goes-retro-in-live-by-night-set-photos
Affleck filmje az 1920-as évekbe repít majd bennünket, ahol is egy rendőrkapitány fiának pályafutását követhetjük nyomon - akiből piti kis szeszcsempészből nagystílű gengszterré avanzsál. Dennis Lehane regényeiből már több ízben készült film és eddig csupa nívós rendező vette gondozásba az író szövegeit: Ben Affleck (Hideg nyomon), Martin Scorsese (Viharsziget), Clint Eastwood (Titokzatos folyó). Tekintve, hogy Affleck duplázik az íróból, sejthetjük, hogy közel áll a szívéhez a szerző világa és maga a matéria, így kétség sem férhet ahhoz, hogy az eredmény szintúgy kiváló lesz. Legalábbis mindenképp reméljük a legjobbakat. A film szereplőgárdája is figyelemreméltó, hiszen Affleck mellett feltűnik majd Elle Fanning, Anthony Michael Hall, Zoe Saldana, illetve Chris Cooper is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.