Hirdetés

Októberi DVD és Blu-ray megjelenések

|

Kikerült a legtöbb októberi DVD és Blu-Ray megjelenés, ami már a véglegesnek mondható, egy-két film előrébb hozásától vagy eltolásától eltekintve.

Hirdetés

A sötét zsaruk harmadszorra próbálják megmenteni az univerzumot, ezúttal az időben visszautazva. Nem menekülünk Harry Potter nélkül sem, az utolsó két epizód gyűjtői kiadásához lehet szerencsénk. Egy klasszikus mese merész feldolgozását szerezhetjük be a Hófehér és a vadász, valamint a Sleeping Beauty személyében, de legtöbben nyilván a Ridley Scott által rendezett Alien előzményt választják majd, a Prometheus bizonyára vezetni fogja a korong eladások listáját. Nézzük a részletes októberi felhozatalt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.