Hirdetés

Olivia Wilde: az Internet miatt egyre malacabbak a filmek

|

Egyre sikeresebbek a csak felnőtteknek ajánlott vígjátékok, amelyek tele vannak harsány, durva poénokkal. Olivia Wilde egy ilyen komédiában lesz látható hamarosan: a Testcserében két férfi vágyának ő a nem is olyan titokzatos tárgya.

Hirdetés

– Ritka az olyan forgatás, hogy csak ránézek a másik szereplőre, és mind a ketten azonnal röhögni kezdünk – meséli a színésznő. – A Testcsere ilyen volt, szerintem a rontott jelenetekből három másik filmet is össze lehetne vágni, mert ilyen brutál poénokkal most találkoztunk először. Manapság a vígjátékok egyre kijjebb tolják a határokat, nem számít tabunak már a szex, az anyagcsere vagy a hagyományos értékrend. Szerintem ez az Internet miatt van, mert a hálóra bárki föltolhat bármit, és a kommenteket is hiába moderálják, kódolva is lehet malackodni vagy anyázni. Aztán ha valaki jól szórakozik az interneten, a moziban azt várja, hogy a jegy áráért még rátegyenek egy lapáttal. Nos, rajtunk ez most nem múlt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.