Hirdetés

Olvasópróbán az Aranyélet második szezonjának szereplői!

|

Hirdetés

A hatalmas közönségsikernek örvendő Aranyélet című sorozat második szezonjának már elkezdődtek a munkálatai- ezt igazolván és bizonyítván fel is került az éterbe egy kép, melyen a főszereplők ülnek egy asztalnál (bocsánat: két asztalnál) és a szövegeiket tanulmányozzák. Hazánkban kevésbé megszokott ez a fajta hype egy sorozat (vagy akár film) körül, így - lévén, hogy az HBO sorozata igencsak klasszra sikerült - ezt a fajta attitűdöt csak támogatni tudjuk és nagyon reméljük, hogy a folytatásban tudják tartani a szintet. Vagy még jobb lenne, ha túl is lendülnének az első évad minőségén és még jobbat tennének le az asztalra. Az elkövetkezendő pár napban még több érdekesség jön a készülő projekttel kapcsolatban, szóval - ahogy az amerikai mondaná - stay tuned!

arany
Ti is várjátok már a folytatást?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.