Hirdetés

Olvass Bud Spencer és Terence Hill cikkeket, majd nyerj velük!

|

Hirdetés

Bizonyára belefutottatok már a nemrég indított Spencer & Hill rovatunk valamely cikkébe, amelynek keretén belül sorra vesszük a legendás páros közös klasszikusait, majd igény szerint belevágunk a külön-külön elkészített filmjeikbe is. Viszont arra gondoltunk, hogy kicsit különlegesebbé tesszük a kikerülő irományokat, méghozzá egy speciális játéksorozattal, amelyet a Nimfas Korporations támogat. A dolog lényege, hogy minden Spencer és Hill ismertető végén találtok majd egy kérdést, amelyre három napig válaszolhattok a cinestar@project029.hu e-mail címre, cserébe pedig minden alkalommal kisorsolunk valakit, aki partnerünk filmkínálatából szabadon kiválaszthat egy Bud Spencer és Terence Hill DVD-t és postán megkapja a kinézett korongot. Érdemes lesz követni a CineStar Facebook oldalát is, hogy időben értesülhessetek minden fontos részletről ezzel és más játékkal kapcsolatban is. Hamarosan jelentkezünk a további fejleményekkel. Korábban a következő filmekről olvashattatok nálunk: Különben dühbe jövünk, Mindent bele, fiúk!, Az ördög jobb és bal keze, Az ördög jobb és bal keze 2, Akik csizmában halnak meg, Bosszú El Pasóban, Isten megbocsát, én nem! Ugye velünk tartotok a továbbiakban is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.