Hirdetés

Olympus Has Fallen - Poszteren Gerard Butler Fehér Házas thrillere

|

Két film is versenyezni fog ugyanabban a témában és koncepcióval a nézők kegyeiért, hiszen az Olympus Has Fallen lényegében a White House Down csak más stábbal és rendezővel.

Hirdetés

A Brooklyn mélyén rendezője, Antoune Fuqua dirigálta az Olympus Has Fallen című akció-thrillert, amely a White House Down koncepciójához hasonlóan a Fehér Házat és az azt megtámadó terroristákat állítja középpontba. A sztori megszólalásig hasonlít a már említett ellenlábas filmhez, hiszen a Fehér Házat terroristák szállják meg és a Gerard Butler alakította Titkos ügynökség ügynöke szállhat csak szembe velük. A stábban feltűnik még Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Dylan McDermott, Radha Mitchell, Melissa Leo és Ashley Judd is. Az akció-thriller premierje 2013. április ötödikére várható a tengerentúlon, míg a nagy nemezis, a White House Down megjelenésére 2013. június 28-ig kell várni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.