Hirdetés

Életrajzi film készül Harry Houdiniről

|

A Paramount szánta rá magát a híres illuzionista életének bemutatására.

Hirdetés

Harry Houdini egy olyan titokzatos alak a történelemből, akinek életéről tonnaszám lehetne készíteni a különböző filmeket és sorozatokat. Ennek ellenére viszonylag kevésszer fordult meg a filmvásznon Sir Arthur Conan Doyle kortársa és jó barátja, főleg életrajzi filmkoncepcióban. Ezt a hiányt most a Paramount készül orvosolni, ugyanis Lorenzo di Bonaventura, valamint Mark Vahradian producerek kezdték el fejleszteni a Houdiniről szóló filmet.

Hirdetés

Az első információk alapján nem egy szikár életrajzi formátumot kapunk, mivel a készítők a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes filmek hangulatát akarják megidézni a 20. század elejéről.

A szkriptet Neil Weidener és Gavin James jegyzik, a producerek pedig egyenesen a Transformers világából ugranak át a korabeli illuzionisták, szabadulóművészek és bűvészek világába. Korábban a History Channel készített egy kétrészes filmet Houdiniről, melyben Adrien Brody alakította a címszereplőt. Hogy most ki fogja kiérdemelni a magyar származású, világhírű bűvész megformálását, azt egyelőre nem tudni, ám a fenti megközelítésből fakadóan nem lennénk meglepve, ha egy új franchise-ban gondolkozna a Paramount.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.