Hirdetés

Öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza, Olvasztó Imre

|

A magyar kultikus film, az Indul a bakterház Bendegúzát alakító, 47 éves Olvasztó Imre egyelőre ismeretlen indoktól vezérelve kioltotta saját életét.

Hirdetés

Olvasztó Imre, mindenki örök Bendegúza a rendőrség információi alapján Fót és Csomád között felakasztotta magát egy fára, de további nyomozás várható az üggyel kapcsolatban, ugyanis nem tisztázottak a részletek. A férfit egy csapásra megismerte és szívébe zárta Magyarország az Indul a bakterház megjelenése után, azonban a 47 éves korában elhunyt színész később nem tudott érvényesülni a filmszakmában, így a nyomdaiparban találta meg számítását. Nyugodjék békében! (A folytatásban egy Indul a bakterház best of videót nézhettek meg, ezzel adózzunk Imre emlékének.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.