Hirdetés

Az Operaház Fantomja és a Notre Dame-i toronyőr is a Sötét Univerzum részei lesznek

|

Nagyon érdekes karakterek alkotják a Universal épülő Sötét Univerzumát.

Hirdetés

Egy ideje már tudtuk, hogy a Universal Pictures a képregényfilmek mintájára saját univerzumépítésbe kezd a birtokában levő szörnyfilmekkel. Májusban aztán a hivatalos bejelentés is megérkezett, miszerint a Sötét Univerzum gyűjtőnév alá szedik ezeket az alkotásokat, melyeknek a héten mozikba kerülő A múmia adja meg a kezdőlöketet.

Hirdetés

Őszintén reméljük, hogy a reboot jól sikerül és biztos alapot nyújt az elkövetkező filmeknek, de ha mégsem így lenne akkor sincs veszve minden, ugyanis a Sötét Univerzum következő darabja csak 2019. februárjában kerül a mozikba, addig pedig jócskán van ideje a stúdiónak kidolgozni a tuti receptet. A Universal azt már felfedte, hogy Johnny Depp fogja alakítani a Láthatatlan ember szerepét, míg Javier Bardam lesz Frankenstein szörnyetege. Most A múmiát rendező, és a Sötét Univerzumot felügyelő Alex Kurtzman újabb karaktereket fedett fel egy interjúban:

"Azt már tudjuk, hogy bemutatjuk majd Frankensteint, Frankenstein menyasszonyát, Drakulát, a fekete lagúna szörnyét, az Operaház Fantomját, a Notre Dame-i toronyőrt és a Láthatatlan embert. Olyan karakterek lesznek ezekben a filmekben, akik nőni fognak, fejlődni, és talán saját spin-offot is kaphatnak. Érdekesnek tartom azt, hogy beleássuk magunkat a világ szörnymítoszaiba, hogy aztán összekapcsoljuk a jól ismert figurákat néhány meglepetés szörnnyel."

És, hogy milyen színészeket látna szívesen Kurtzman az univerzumban? Nos, elmondása szerint nagyon örülne Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Charlize Theron vagy éppen Angelina Jolie csatlakozásának. Utóbbit már pletykálták Frankenstein mennyasszonyának szerepére, de még várnunk kell a bejelentésre.

A Tom Cruise főszereplésével készülő A múmia 2017. június 8-án érkezik a mozikba. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat számunka a Sötét Univerzum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.