Hirdetés

Optimus Fővezér robbanások között furikázik

|

A Transformers 4 forgatása a Michigani Adrianben zajlik, ahol most Optimus kamionja viharzott keresztül néhány robbanáson.

Hirdetés

A forgatásról egy szemfüles rajongó készített néhány videófelvételt, melyeken az is látható, hogy Optimust követi a tegnap bemutatott autobot, amely egyes találgatások szerint Ultra Magnus lehet a Fővezér testvére, ám olyan teóriák is napvilágot láttak, hogy ő nem más mint Nemesis Prime. Ez az autobot Optimus Fővezérről van mintázva, de annak az erős ellentéte. Ha valóban róla van szó, akkor ez azt jelenti, hogy megvan a film főellensége. A Transformers 4 2014 június 27-én érkezik Michael Bay rendezésében. Főbb szerepekben  Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Bingbing Li és T.J. Miller. A videókért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.