Hirdetés

Ördögi szinkronnal jön a Lucifer a VIASAT3-ra

|

Hirdetés

A VIASAT3 április 25-én fogja bemutatni az amerikai FOX-on idén indult Lucifert, melyben az ördög annyira unja az alvilági létet, hogy felköltözik a Földre, az Angyalok városába, ahol nyit egy éjszakai klubot. Azonban ez csak egy fedősztori, az igazi terve ugyanis az, hogy megfigyelje Los Angeles városának lakóit és kifürkéssze sötét titkaikat. Az egyik kiszemeltjét viszont brutálisan meggyilkolják, és mikor belebotlik az ügyet vezető nyomozónőbe, Lucifer eltökéli, hogy segít a rendőrségnek kézre keríteni a tettest. Arra viszont nem számít, hogy beleszeret a nyomozóba, akire azonban nincs hatással a férfi ördögi sármja. Lucifert olyan érzések rohanják meg, amikkel eddig még nem találkozott, ezért agyturkászhoz megy, miközben Isten egy angyalt küld érte, hogy vigye őt vissza a pokolba, oda, ahova való.

luciferszinkron2
A magyar változatot a VIASAT-nak például a Vikingek és az Igazgyöngy szinkronját is készítő Dezsőffy Rajz Katalin rendezi, aki elég meglepő szereposztással állt elő. A főszereplőhöz, Tom Ellishez Kárpáti Leventét, míg partnernőjéhez, a Lángoló Chicagót és a Hawaii Five-0-t is megjárt Lauren Germanhöz Mórocz Adriennt választotta. A sorozatban rajtuk kívül hallhatjuk még Gyarmati Laurát, Farkasinszky Editet, Zámbori Somát és Kálid Artúrt is. A Lucifer remélhetőleg idehaza is népszerű és sikeres lesz, mert akkor jöhet az első évad után a nemrégen berendelt második szezon is. LUCIFER MORNINGSTAR (Tom Ellis) – KÁRPÁTI LEVENTE CHLOE DECKER (Lauren German) – MÓROCZ ADRIENN AMENADIEL (D.B. Woodside) – KÁLID ARTÚR DAN (Kevin Alejandro) – ZÁMBORI SOMA MAZIKEEN (Lesley-Ann Brandt) – NEMES TAKÁCH KATA TRIXIE (Scarlett Estevez) – GYARMATI LAURA LINDA MARTIN (Rachael Harris) – FARKASINSZKY EDIT Magyar szöveg: Pintér Zsófi és Vass Augusztina Hangmérnök: Weichinger Kálmán Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin A szinkront az SDI Media készítette.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.