Hirdetés

Oren Peli ezúttal Csernobillal riogat

|

A Paranormal Activity és a The River című sorozat megalkotója nem pihen és legközelebbi filmjének középpontjául nem mást választott, mint Csernobilt.

Hirdetés

Oren Peli következő horrorja jelenleg Chernobyl Diaries munkacímen fut és a történetben a történelemből már jól ismert Pripyat-ban járunk, nem messze a felrobbant atomerőműtől. Mint minden katasztrófaterület, így ez a környék is vonzza a turistákat: a főszerepben négy nyaraló barátot követhetünk végig, akik elugornak a helyszínre körülnézni, ám olyan szörnyűségre bukkannak, amely könnyen a halálos kalanddá változhat. Mást jelenleg nem tudni Oren Peli horror tervéről, szereplők és forgatókönyvíró sem csatlakozott még az ígéretes projekthez, de ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy Peli a szkriptet is magára vállalja. Arról sem esett szó egyelőre, hogy a Paranormal Activity-hez hasonlóan a kézikamerás stílust alkalmazzák-e a Chernobyl Diaries esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.