Hirdetés

Gyilkosság az Orient expresszen - Angelina Jolie csatlakozhat a stábhoz

|

Angelina Jolie is szerepelhet a Gyilkosság az Orient expresszen új filmváltozatában.

Hirdetés

A 20th Century Fox új adaptációt készít Agatha Christie klasszikus krimijéből, a Gyilkosság az Orient expresszenből. A legújabb hírek szerint maga Angelina Jolie kezdett tárgyalásokba a stúdióval, hogy szerepet vállaljon a filmben. A kétszeres Oscar-díjas színésznő Kenneth Branagh-hoz (Thor, Egy hét Marilynnel) csatlakozna, aki Christie legikonikusabb karakterét, Hercule Poirot-t fogja játszani.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient expresszen 1934-ben jelent meg, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A történetnek több filmfeldolgozása is elkészült már: a legismertebb talán az 1974-es változat Sidney Lumet rendezésében és Albert Finney főszereplésével.  

Az új változatban Ridley Scott, Simon Kinberg, Mark Gordon és a Poirot bőrébe bújó Branagh vállalta a produceri feladatokat, a forgatókönyvíró pedig Michael Green (Zöld Lámpás, Amerikai istenek) lett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.