Hirdetés

Orlando Bloom visszatérne a Karib-tenger kalózai 5-be

|

Sokak legnagyobb örömére a Karib-tenger kalózai negyedik részéből kimaradt az Orlando Bloom-Keira Knightley páros, de lehet, hogy az ötödik etapban már újra láthatjuk egyiküket.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken annak ellenére lett a széria eddigi legjövedelmezőbb darabja, hogy a kötelező szerelmi szálat adó Bloom-Knightley páros nem vett részt a forgatáson, de úgy tűnik, hogy Depp egyedül is elviszi a hátán a műsoridőt. Azonban nem mindenki gondolja így... A The Daily Star megkérdezte Orlando Bloom-ot A három muskétás premierjén, hogy visszatérne-e a Karib-tenger kalózai 5-ben, a színész pedig egyértelműen reagált: "Szomorú vagyok, hogy a negyedikben nem kaptam helyet, nagyon hiányzik a munka velük." - mondta. "Ha azt mondanák, hogy térjek vissza, azonnal megtenném." Vajon kelleni fog Bloom, ha nélküle is elég szépen döcög a szekér? Majd Jerry Bruckheimer megálmodja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.