Hirdetés

Orosz sci-fi a láthatáron - COMA teaser trailer

|

Hirdetés

Nagy költségvetésű orosz science-fiction-nek nézhetjük meg az első, másfél perces kis kedvcsinálóját. A film Nikita Argunov rendezésében készül (ugyanaz a személy, aki a Zashchitniki producereként is tevékenykedik) és igencsak ígéretesnek tűnik már csak ezen képsorok alapján is. A történet szerint egy ifjú építész egy baleset következtében kómába esik és egy furcsa, feje tetejére állt, posztapok-szerű, irreális világba kerül, amelyből előbb-utóbb nem árt majd felébredni, amennyiben tovább szeretne élni hősünk. Akárhogy is nézzük, az előzetest nézve simán el tudnánk képzelni ugyanezt a látványvilágot egy nagyszabású hollywoodi produkciónál is. Vélemény? https://www.youtube.com/watch?v=H0JNCJEH65Q

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.