Hirdetés

Oroszországban, Izlandon és Kubában is foroghat a Halálos iramban 8

|

Hirdetés

Habár az első Halálos iramban film Los Angeles utcáira koncentrál, a széria és csapata azóta körbe utazták már a fél világot. Többek között jártak Miamiban, Tokióban, Rio de Janeiroban és Abu Dhabiban is. Most egy olyan helyszínre szeretnének eljutni, ahová korábban lehetetlenség lett volna. A hírek szerint a Universal Pictures jelenleg azon fáradozik, hogy engedélyt szerezzen az Egyesült Államok és Kuba kormányától, hogy a karibi országban forgathassák le a Halálos iramban 8 egyes jeleneteit. Ennek a véghezvitele azért lenne olyan nagy szám, mert az 1960-as évek óta egyetlen hollywoodi filmet sem rögzíthettek a Kubai Köztársaságban. https://www.youtube.com/watch?v=yISKeT6sDOg A film túlnyomó részét egyébként New Yorkban és Atlantában veszik majd fel, illetve Oroszország és Izland is szóba került, amelyek eddig még szintén kimaradtak a Halálos iramban filmekből. A 8. rész elkészítését egyébként tavaly jelentette be Vin Diesel a CinemaCon-on, az aktuális epizód hatalmas sikerét követően. A folytatásért a Straight Outta Compton rendezője, F. Gary Gray felel, és a tervek szerint 2017 áprilisában érkezik majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.