Hirdetés

Országokon átívelő univerzumot kaphat a Squid Game

|

A sorozat atyja, Hwang Dong-hyuk ennek fényében vázolta fel a folytatás vízióját.

Hirdetés

A 2021-es év streaming felhozatalának győztese minden bizonnyal a Netflixen debütált Squid Game, mely kevesebb, mint egy hónap után 1,65 milliárdnyi megtekintési órával büszkélkedhetett. Az első évad befejezése után szinte rögtön bejelentették a másodikat, és bár a történetről nem tudunk sokat, a Deadline értesülései szerint Hwang kiemelte, hogy elképzelhető, a Squid Game-játékok más országokban is megrendezésre kerülhetnek.

Hirdetés

A nyilatkozat így hangzott egészen pontosan:

Úgy írtam meg a forgatókönyvet, hogy elültessem a nézőkben azt a gondolatot, hogy a Squid Game a világ más részein is megtörténhet. A VIP-k beszélgetéséből - amiben külön a koreai játékokról ejtenek szót - logikusan következik, hogy máshol is vannak játékok. Tehát ez is szándékos volt, mert úgy gondoltam, hogyha a sorozat sikeres lesz, akkor úgy akarom bővíteni az univerzumát, hogy minden országnak meglegyen a saját Squid Game-je.

Ti mit gondoltok, a Squid Game formanyelve és filozófiája megállná a helyét más kultúrák kontextusában is?  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.