Hirdetés

Országos tévépremier az AMC-n: Jön a Breaking Bad 5. évada!

|

Hirdetés

Walter White (BryanCranston), a tüdőrákkal diagnosztizált kémiatanár és egykori diákja, Jesse Pinkman (Aaron Paul) törvényen kívüli sztorija folytatódik! Walt befolyásos emberré vált és a csúcsra jutott – de mivel is jár ez valójában? A páros az új és egyben befejező, de minden eddiginél sötétebbnek ígérkező évadban a tőlük megszokott stílusban brillírozik 16 epizódon át. A Breaking Bad befejező évada valódi díjesőt jelentett a szereplők és a készítők számára egyaránt. Az indulás óta minden évben jelölt Bryan Cranston és Aaron Paul legutóbb az 5. évadért is megkapták az Emmy-díjat, ahogy maga a sorozat is. Ugyanakkor a Golden Globe-on is a középpontba kerültek, Bryan Cranston és maga a sorozat is elnyerte a legjobbnak járó díjat. https://www.youtube.com/watch?v=_s78-diKf4I&feature=youtu.be A Breaking Bad 5. évadában ráadásul feltűnik egy új, de sokak számára ismerős arc, a Fargo című sorozatban Ed Blumquist karakterét megformáló Jesse Plemons is. Április első csütörtökjétől ismét bebizonyosodik, hogy – bár a jobb ügy érdekében, de – mindig lehet mélyebbre süllyedni. A BreakingBad 5. évadának premierje április 7-én, csütörtökön, 22 órakor lesz az AMC csatornán, a további részeket csütörtökönként láthatják a hazai rajongók, szintén 22 órakor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.