Hirdetés

Őrület: Francis Ford Coppola saját zsebből finanszírozza következő filmjét

|

A 120 millió dolláros Megalopolis nem meglepő módon a rendező régi álomprojektje lesz.

Hirdetés

A Keresztapa filmek rendezője új szintre emelte a saját finanszírozású projektek versenyét, miután a napokban kiderült, hogy Francis Ford Coppola nem kevesebb, mint 120 millió dollárt fog rászánni soron következő filmjére, a Megalopolisra. A régóta dédelgetett álomprojekttel egy olyan klasszikust akar teremteni Coppola, amit a jövő generáció évről évre elővesznek majd a polcról - vagy éppenséggel berakják egy streamingplatform lejátszási listájába.

Hirdetés

A Megalopolis egy katasztrófa sújtotta New Yorkot fog bemutatni, amit egy mérnök akar utópiává varázsolni. Coppola több stúdiónál is megfordult már a projekttel, de meglepetésre egyik sem csapott le az ötletre. Korábban olyan színészek merültek fel Coppola oldaláról, mint Oscar Isaac, Cate Blanchett, Forrest Whitaker, Jon Voight, Zendaya, Michelle Pfeiffer, Jessica Lange vagy James Caan. Hogy közülük végül kit sikerül megszereznie, az a következő időszakban ki fog derülni, hiszen a rendező állítólag már 2022 második felében szeretné elkezdeni a forgatási munkálatokat.

Slusszpoén egyébként, hogy Coppola úgy fogja megfinanszírozni a 120 millióba kóstáló saját filmjét, hogy számtalan kaliforniai borászatától szabadult meg az utóbbi hónapokban. A rendező tervei szerint három évbe fog telni, mire elkészül a Megalopolisszal, mi pedig epekedve várjuk, hogy mégis mi fog kisülni ebből.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.