Hirdetés

Őrült lesz a The Walking Dead 6. évadja

|

Hirdetés

Az AMC csatorna nagy sikerű sorozata, a The Walking Dead idén októberben tér vissza immár a 6. évadával, melyről ugyan már kaptunk előzetest, de most magától az egyik közkedvelt karaktert megformáló színésznőtől, Melissa McBridgetől (Carol) hallhattuk egy videóban, hogy mennyire őrült lesz az eljövendő szezon. https://www.youtube.com/watch?v=1NoFRTezVj0 Nem mondhatnánk, hogy sokat árult volna el a közelgő etap részleteiről, de szerencsére a videó tartalmaz néhány jelenetet is az új szezonból. Egy dolgot rögtön le is szűrhetünk belőle: ez már bizony nem csak a jó öreg emberek és zombik közti harcot vetíti előre, hanem az ember vs ember közti ellentéteket is, jelen esetben hogy Rickék más túlélőkkel csapnak össze. Hamarosan megtudjuk, mi sül ki belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.