Hirdetés

Orvlövész - Már ebből is sorozat lesz

|

Hirdetés

Ha nem remake vagy folytatás, akkor sorozat készül belőle - valahogy így jellemezhetnénk ma Hollywoodot és állításunkat a legújabb hír is alátámasztja, ugyanis sorozat készül Mark Wahlberg és Antoine Fuqua 2007-es akció-thrilleréből, az Orvlövész-ből (Shooter). Mark Wahlberg és Lorenzo di Bonaventura producer azon serénykedik, hogy megvalósulhasson a széria, méghozzá a Paramount TV és a Universal Cable Productions és az USA Network támogatásával. https://www.youtube.com/watch?v=A3lPVwYOdzA A forgatókönyvet John Hlavin (Underworld: Az ébredés) szállítja Stephen Hunter regényei alapján, a sztori pedig egy sokat tapasztalt, de visszavonult mesterlövészről szól, akit újra elővesznek és szépen csőbe is húzzák, ugyanis őt gyanúsítják az amerikai elnök megölésével. Hősünk természetesen megpróbálja tisztára mosni a nevét és elkapni azt, aki elbánt vele. Kell ez nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.