Hirdetés

Oscar 2011 - A legjobb vizuális effekt kategória jelöltjei

|

A 83. Oscar díjátadó gála nem múlhat el különböző jelölések majd azok nyertesei nélkül, a legjobb vizuális effekteket biztosító film címéért például tizenöten indulnak.

Hirdetés

Az alábbiakban felsorolt alkotások nem a hivatalos jelöltek, azokra január 25-én kerül sor, a gála pedig február 25-én lesz megtekinthető. A 15 elődöntős pedig a következő projektek: Alice Csodaországban, Narnia Krónikái - A Hajnalvándor útja, Titánok harca, Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész, Azután, Eredet, Vasember 2, Az utolsó léghajlító, Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, Perzsia hercege: Az idő homokja, Scott Pilgrim a világ ellen, Viharsziget, A varázslótanonc, Tron: Örökség, Száguldó bomba. Ti mely filmeket tartjátok esélyesnek a legjobb vizuális effekt díjra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.