Hirdetés

Oscar 2012 - Animációs film kategória nevezettjei

|

Egészen pontosan 18 darab animációs filmet neveznek a 84. Oscar-díjátadó legjobb animációs film kategóriájában, közöttük megbújnak igazi gyöngyszemek is.

Hirdetés

A végleges listát természetesen csak január 24-én jelentik majd be, de addig is kiadtak egy listát a legjobb animációs film kategóriában indított 18 filmről, amik a következőek lesznek: Tintin kalandjai, Alvin és a mókusok 3, Karácsony Artúr, Verdák 2, Gnómeó és Júlia, Táncoló talpak 2, +int Pirosszka!: Ellenrossz a rossz ellen, Kung Fu Panda 2, Anyát a Marsra, Csizmás, a kandúr, Rango, Rio, Hupikék törpikék, Micimackó, Wrinkles, Alois Nebel, A Cat in Paris, Chico & Rita. A linkekre kattintva eljuthattok az adott film kritikájára, a többi film közül sok még meg sem jelent! A 84. Oscar gálát nem más, mint Eddie Murphy fogja vezetni és 2012. február 26-án kerül megrendezésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.