Hirdetés

Oscar 2012 - Dokumentumfilm kategória nevezettjei

|

Eddie Murphy és Brett Ratner leköszönt az Oscar éléről, helyettük érkezik a dinamikus duó, Brian Grazer és Billy Crystal, aki már igazi nagy öregnek számít a gála történelmében.

Hirdetés

Az animációs kategória nevezettjeit már felfedte a sors, ezúttal azonban a többeknek kevésbé érdekesnek tűnő dokumentumfilm kategória van soron, a következő alkotásokkal a versenyben: Battle for Brooklyn, Bill Cunningham New York, Buck, Hell and Back Again, If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front, Janes Journey, The Loving Story, Paradise Lost 3: Purgatory, Pina, Project Nim, Semper Fi: Always Faithful, Sing Your Song, Undefeated, Under Fire: Journalists in Combat, We Were Here. A 84. alkalommal megrendezésre kerülő 2012-es Oscar gála február 26-án kerül megrendezésre, a jelöltek hivatalos listája pedig január 24-én derül ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.