Hirdetés

Oscar 2012 - Murphy távozik, Crystal jön

|

Zajlanak az események a 2012-es Oscar gála körül, ugyanis Brett Ratner lemondott a rendezésben betöltött szerepéről, így Eddie Murphy is távozott a showman szerepéből.

Hirdetés

Gyűlnek a felhők az Oscar-díjátadó felett, ugyanis Brett Ratner és Eddie Murphy távozott a fedélzetről, így az akadémiának egy friss showman-t és producert kellett találnia, amit sikeresen össze is hoztak Brian Grazer és Billy Crystal képében. Utóbbit igazi legendának tekinthetjük az Oscar-történelemben, ugyanis nyolcszor vezette már a rangos eseményt és mindannyiszor zseniálisan. Nem véletlen tehát az illetékesek választása, Crystal remek kihúzható ász, ha rossz az aktuális leosztás. Tom Shreak, az Akadémia elnöke külön örömét fejezte ki a dologgal kapcsolatban, és egyenesen Oscar ikonnak nevezte Crystal-t. Reméljük csak jó fog kisülni mindebből és nem lesznek további akadályok a gála előtt, ami 2012. február 26-án mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.