Hirdetés

Oscar 2013 - 21 animációs film van versenyben

|

Ugye még nem feledkeztetek el a 2013-as Oscarról? Mert az animációs kategória versenyzőinek készítői biztosan észben tartják a dátumot, amikor is kiderül, hogy melyik a legjobb animáció.

Hirdetés

2013. február 24-én, 85. alkalommal adják a filmművészet legrangosabb elsimerését, az Oscar-díjakat. Saját esélylatolgatós cikkünkben már kitértünk az animációs kategóriára lehetséges nyerteseire, akkor arra tippeltünk, hogy a Merida, a bátor fogja megnyerni a kategóriát, de a dobogón lesz Az öt legenda és a Kalózok! - A két ballábas banda is. A folytatásban megtekinthetitek, hogy melyik az a 21 alkotás, amely ringbe szállhat animációs kategóriában. A hivatalos jelöltek listája január tizedikén derül ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.