Hirdetés

Oscar 2013: Promó a Pszichó nyomán

|

Seth MacFarlane mindent megtesz annak érdekében, hogy felkavarja az Oscar állóvízét és némi színt vigyen az évek óta lassan halódó gálába.

Hirdetés

A 2013-as Oscar jelöljteiről már korábban beszámoltunk és mi, valamint az olvasóink is dühöngtek egy jó ízűet, de mit lehet tenni, az Akadémia minden évben eljátsza, hogy a saját, furcsa ízlése alapján ajándékozza az aranyszobrokat. Ha a jelöltekkel - és valószínűleg a végeredménnyel - nem is vagyunk elégedettek, azért a műsort még élvezhetjük a korábbi évek példáival ellentétben. Erről most Seth MacFarlene, a Family Guy, az Amerikai Fater és a Ted alkotója gondoskodik, aki igyekszik felkelteni a figyelmet a 2013-as Oscar rendezvényére, ezúttal a Piszchó című Hitchcock-klasszikus utánázásával. A gála idén 85. alkalommal kerül megtartásra egészen pontosan február 24-én, tartsatok velünk, valószínűleg élőben közvetítjük majd!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.