Hirdetés

Oscar 2014 - 19 animációs filmet neveztek

|

19 animációs film került benyújtásra az Akadémia számára, ezekből alakul majd ki a jelöltek listája valamikor januárban, míg végül március másodikán sor kerül a legjobb animációs film kiválasztására.

Hirdetés

Az idei animációs felhozatal meglehetősen gyenge a korábbiakhoz képest, hiszen nincs egy Toy Story 3 vagy egy Wall-E kaliberű alkotás sem a felhozatalban, de így is vannak komoly esélyesek, mint például a Szörny egyetem, a Gru 2, a Croodék vagy a Derült égből fasírt 2. A 86. Oscar-díjátadót Ellen DeGeneres vezeti majd és március másodikán kiderül, hogy a folytatásban található filmek közül mi lesz idén a legjobb animációs alkotás. A jelöléseket egyébként 2014. január 16-án hozza nyilvánosságra az Akadémia. Szerintetek melyik lesz a befutó?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.