Hirdetés

Oscar Isaac is szerepel az új Spielberg-filmben

|

Spielberg egy egyelőre titokban tartott szerepben alkalmazza Oscar Isaac-ot új projektjében.

Hirdetés

Na nem a Ready Player One-ban, hanem a még újabb Spielberg-filmben szerepel majd mindannyiunk kedvenc Poe Dameron-ja. Isaac a Kidnapping of Edgardo Mortara (Edgardo Mortana elrablása) című filmben fog feltűnni, ám egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen szerepben.

Hirdetés

A film az 1858-ban, Olaszországban játszódik és egy fiatal zsidó fiú életét kíséri végig. A történet szerint Edgardo Mortara-t elszakítják a családjától, megkeresztelik és keresztényként nevelik fel. A fiú szülei azonban nem adják fel a reményt, hogy visszakapják gyermeküket, harcukat pedig politikai és egyházi érdekek képviselői igyekeznek ellehetetleníteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.