Hirdetés

Oscar Isaac kiakad a Lightningface első előzetesében

|

Hirdetés

Ez a hét kifejezetten az előzetesek hete volt. A nagy stúdiók erre a hétre egyeztették az idei év legjobban várt filmjeinek első mozgóképeit, mégis a nagy özönben a cápák között feltűnt egy-két kisebb hal is, az egyik Nicholas Winding Refn, The Neon Demon-je volt, a másik pedig a Lightningface, Oscar Isaac legújabb független filmes szerepe, amelynek első kedvcsinálója ma debütált. Oscar Isaac napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze. Tavaly szerepelt Alex Garland első filmes rendező Oscar-díjas Ex Machinájában és nemsokára ismét vele forgat majd. Decemberben a Star Wars univerzum egyik legkirályabb pilótájává vált és idén pedig rendesen megizzasztja majd az X-Meneket, a világvégét elhozó Apokalipszis szerepében. De ezekben a szerepekben nem láthattuk volna, ha nem lett volna képes megcsillogtatni színészi tehetségét olyan filmekben, mint a Llewyn Davis élete vagy a Drive. Amellett, hogy mára már a legújabb és legnagyobb blockbusterek állandó szereplője, mégis jut ideje olyan alkotásokra is, amelyekben emlékezteti a nézőket, miért is vált ekkora sztárrá. Legközelebbi ilyen emlékeztetőül szolgáló független filmes alakítása a Lightningface lesz, amely már az első előzetes alapján is egy abszurd, de érdekfeszítő zárt szituációs drámát ígér. A teljes egészében Brian Petsos keze által összehozott Lightningface egy férfiről szól (Isaac), aki egy baleset után teljesen kifordul magából és elkezd megváltozni. A rövidke 1 perces előzetes remekül szemléleti Isaac karakterének átalakulását, de azért még sem mutat túl sokat és ezzel jól felkelti az érdeklődést. Egyébként nem csak Isaac a film egyedüli sztárja, hiszen az éles fülűek felfigyelhettek Kristen Wiig (Mentőexpedíció) hangjára is a háttérben. Megjelenési dátumról egyelőre semmi hír, nagy eséllyel egy közeljövőben tartandó fesztivál kínálatában tűnik majd fel először. A Lightningface első előzetesét idelent megtekinthetitek a film első plakátjának kíséretében:

[caption id="attachment_86349" align="aligncenter" width="444"]
Oscar Isaac a Lightningface első plakátján.
Oscar Isaac a Lightningface első plakátján.[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.