Hirdetés

Oscar Isaac Ex Machinás tánca minden zenére működik

|

Egy szemfüles egyén rájött, hogy Oscar Isaac táncmozdulatai szinte a legtöbb zenére működnek, ezért nem volt rest és nekilátott a tömeges videógyártásnak a Twitteren. A végeredmény egyszerűen fenomenális lett.

Hirdetés

Az Ex Machina a tavalyi év egyik legfigyelemreméltóbb sci-fi alkotása volt. Alex Garland elsőfilmes rendező, alkotásában egy új, meglehetősen érdekes kérdéseket feszegetett a mesterséges intelligenciát illetően, méghozzá nyomasztó, rejtélyekkel teli horror-thriller formában. Ennek ellenére egy twitterező egészen más dologra figyelt fel a film megnézése közben, ugyanis észre vette, hogy Oscar Isaac és Sonoya Mizuno közös táncjelenete - ami a film egyik zseniális pillanata volt - remekül működik teljesen más aláfestéssel is. Innen, mint tudjuk az interneten nincs megállás.

Hirdetés

A @oscardances néven futó felhasználó nagy meglepetésére, a hír viszonylag rövid időn belül viharként söpört végig az interneten, mostanra már jó néhány videót elkészített és folyamatosan érkeznek számára az újabb kérések is. Ezek közül válogattunk ki nektek néhányat, amelyek tényleg, akár fel is válthatnák Oliver Cheatham slágerét, a Get Down Saturday Night-ot is.

Talán nem túl meglepő, de Rick Astley slágere is jól működik a jelenettel, így még a Calebet alakító Domnhall Gleeson szörnyülködő arckifejezése is egy plusz értelmet nyer.

Persze a disco slágerek császára, a Bee Gees sem maradhatott ki. Isaac táncmozdulatait még talán John Travolta is megirigyelné.

Még ha önszántából nem is, de biztos mindenki találkozott már a Darude Sandstorm című számával. Akárcsak a Never gonna give you up, ez is egy kihagyhatatlan dolog videós mém készítésnél.

Michael Jackson egyik legismertebb dala is egy remek választás lehetett volna alternatívaként.

Ez csak néhány volt a folyamatosan készülgető videók közül, ha a többire is kíváncsiak vagytok, akkor érdemes felkeresnetek @oscardances twitter oldalát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.