Hirdetés

Oscar Isaac újra Alex Garlanddel dolgozik

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik legkiemelkedőbb sci-fije kétség kívül az Alicia Vikander, Oscar Isaac és Domhnall Gleeson főszereplésével készült Ex Machina volt. Alex Garland elsőfilmes rendező szinte semmiből érkező filmje egyedi hangulatával és remek, rendkívül okosan megírt történetével és mostanra Oscar-díjas vizuális effektjeivel beírta magát minden idők legjobb sci-fi alkotásai közé. Nagy örömünkre, az újdonsült rendező továbbra sem tágít a műfaj mellől és következő filmjében csatlakozik hozzá Oscar Isaac is. Garland következő munkája Jeff VanderMeer Déli Végek című könyvtrilógiájából készül. Az Annihilation (Az első könyv magyar fordításban Expedíció.) címen érkező adaptáció VanderMeer könyvtrilógiájának, szintén azonos című darabját veszi alapul. A történet középpontjában egy négy főből álló expedíció áll, akik egy X térség néven emlegetett, rejtélyekkel teli hely felfedezésére indulnak, ahol nem érvényesek a természeti törvények és nem mellesleg a terület meglehetősen kedvezőtlen hatásokkal is bír, amelyek az előző 11 expedíció tagjain mutatkoztak meg. Isaac olyan neves sztárokhoz csatlakozott mint Natalie Portman, az Aljas nyolcas egyetlen női tagja, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez vagy a Creed - Apolló fiában Michael B. Jordan barátnőjét alakító Tessa Thompson. Oscar Isaac csatlakozásának hírét maga VanderMeer jelentette be személyes Twitter fiókján keresztül.

Mielőtt rejtélyes térséget felfedező tudósként látnánk, Isaac legközelebb az X-Menek sorsát nehezíti meg Apokalipszisként. Az Annihilation megjelenése 2017 folyamán esedékes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.