Hirdetés

Oscar-jelölt producer az Activision Blizzard élén - jöhetnek a Starcraft és Diablo filmek?

|

Hirdetés

Hollywood legújabb szereplője a képzeletbeli stúdiósakktáblán, az Activision Blizzard Studios nem akar semmit sem a véletlenre bízni a siker érdekében. Legalábbis erre enged következtetni legújabb húzásuk, ugyanis a kétszeres Oscar-jelölt Stacey Shert nevezték ki a stúdió társelnökének. Sher nevéhez producerként olyan filmek köthetők, mint Quentin Tarantino alkotásai, az Aljas nyolcas, a Django elszabadul (amiért Oscar-díjra jelölték) vagy a Ponyvaregény, de emellett számtalan TV-sorozatot is egyenget, köztük az éppen futó Into the Badlands című posztapokaliptikus akciószériát.

"Stacey-vel közösen képesek leszünk az Activision Blizzard már amúgy is népszerű világait új és meglévő  rajongók elé tárni. A mi modellünk teljesen egyedülálló: majd három évtized alatt kiépített franchise-ok tárházával dolgozhatunk, melyek több tízmillió rajongóval büszkélkedhetnek"
- vezette fel Nick van Dyk, a stúdió másik társelnöke új partnerét. Van Dyk egyébként a Disney-nél dolgozott korábban, úgyhogy ő sem számít zöldfülűnek a szakmában.
"Ahogy azt a hatalmas és hűséges rajongótábora is szemlélteti, az Activision Blizzard olyan franchise-okat teremtett az elmúlt 35 évben, melyek sokat jelentenek a közönség számára. Rendkívül izgatott vagyok a célunkkal kapcsolatban, hogy olyan filmes anyagokat hozzunk létre, melyek legalább olyan fantasztikusak lesznek, mint a játékok, melyeken alapszanak"
- mutatkozott be az újdonsült társelnök. És hogy ez gyakorlatban mit is jelent? Az idén érkező Warcraft mozi mellett hamarosan a Diablo, a Starcraft, a Call of Duty vagy a Skylanders világába is becsöppenhetünk - immáron nézőkként. Ti melyik játékfranchise filmjeit, sorozatait várjátok a leginkább?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.