Hirdetés

Oscar-jelölt producert kap a Battlestar Galactica Reboot

|

Hirdetés

A Universalnál már 1999 óta áll fejlesztés alatt egy Battlestar Galactica reboot. Egy olyan epikus filmet terveznek, ami inkább az 1978-as verzióból merítene és nem a mindenki által ismert és kedvelt 2004-es Syfy-os sorozatból, ami négy évadot élt meg, sőt spin-offot (Caprica) és saját websorozatot (Battlestar Galactica: Blood and Chrome) is kapott. A stúdió is érzi, hogy valamit most már kezdeni kéne a tervezett filmmel, mert se előre, se hátra nem mozdultak az utóbbi pár évben (oké, írót szereztek, Jack Paglan (Transzcendens) személyében, vagy két évvel ezelőtt), ezért leszerződtették az Oscar-jelölt producert, Michael De Lucát, hogy "bebikázza" a projektet. De Luca olyan filmeken dolgozott, mint a Social Network - A közösségi háló és a Phillips kapitány, vagy korábban az Amerikai história X. Bryan Singer is közvetetten érintett, hisz a saját cége (Bad Hat Harry) együtt dolgozik a Universallal a filmen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.