Hirdetés

Oscar-díjas színész a Spawn reboot élén?

|

Lehetséges, hogy meghallgatásra találtak a rajongók imái és hamarosan ismét bemutatkozhat nagy vásznakon is Al Simmons szuperképességekkel bíró alteregója.

Hirdetés

1997-ben már készült egy film Spawn - Az ivadék címmel, amelynek hallatán a legtöbb rajongó hajlamos szenvedő hangokat hallatni, de mindez érthető, hiszen Mark A.Z. Dippé nem éppen utánozhatatlan műveben a szebb napokat is látott Michael Jai White kapta a főszerepet. A Spawn atyja, Todd McFarlane már évek óta beszél arról különböző rendezvényeken, hogy rebootolni kéne a karaktert (egy kis költségvetésű, R-kategóriás horror változatról ábrándozott) és nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan alakulhat valami a projekt újragondolásából. McFarlane az MTV-nek elárulta a 2013-as Toy Fair rendezvényen, hogy továbbra is dolgozik a Spawn reboot szkriptjén, ráadásul már meg is van a kiszemeltje a főszerepre, aki háromhetente hívogatja őt, hogy mikor készül már el a forgatókönyv. Nem volt hajlandó elárulni a fickó nevét, de azt azért kikotyogta, hogy már nyert egy Oscar-díjat és aggódik azért, hogy McFarlane időben végezzen a szkripttel és nehogy kifusson az időből a korát illetően. A találgatások rögtön megindultak az infók összegzése után: fekete, Oscar-díjas színész, aki jelen pillanatban képes még akciózni, ha a szükség úgy hozza: a válasz a szóbeszéd alapján nem más, mint Cuba Gooding Jr., de mindez erős feltételezés. Ti örülnétek, ha Gooding Jr. lenne az új Spawn?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.