Hirdetés

Össz-DC crossover jöhet Stephen Amell szerint

|

Hirdetés

Stephen Amell szerint elképzelhető az átjárás a különféle csatornákon futó DC szuperhős sztorik között. Az ő Zöld íjásza például – sorozat törlése előtt – előrehaladott tárgyalásokat folytatott egy DC crossover kapcsán az NBC Constantine-jával. A DC Comics univerzum igen divatos ma tévés körökben. A CW ad otthont a két legkeresettebb szuperhős sztorinak, A zöld íjásznak és a Flash-nek, illetve következő januártól A holnap legendáinak. A Foxon a Gotham, a TNT-n a Titans megy, a CBS pedig ősszel támad majd a Supergirllel. Stephen Amell most azzal lepte meg a rajongókat, hogy bejelentette: már előrehaladott tárgyalásokat folytatott a DC-vel a Zöld íjász Constantine-beli vendégszereplésről – csak éppen törölték a sorozatot.

„Van lehetőség a DC tévésorozatok közti kölcsönös összekapcsolódásnak. A Contantine NBC show volt. Én a CW-nél vagyok, mégis tárgyaltam a DC-vel a Contantine-on való vendégszereplésről. Szóval nem aggódnék a mozi univerzum miatt, hiszen (a tévében is) rengeteg lehetőségem van nekem is és az össze többi karakternek is, hogy máshol is feltűnjön.”
Amell arról is beszélt, hogy Oliver Queen miként tűnhetett volna fel a Constantine-ban:
„Az ok, ami miatt szerepeltem volna a Constantine-ban, hogy ő igazi szakértője a Lázár-kútnak, amely már fontos része – és az lesz továbbra is – A zöld íjásznak.”
A legalább egy csatornaközi DC crossover miatt Amellel együtt mi is reméljük, hogy nem vész kárba a sok tárgyalásra fordított idő,  és a Constantine visszatér egy másik csatornán. Ahogy Amell fogalmazott:
„Szerintem megérdemel egy esélyt. Tényleg úgy gondolom.”
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.