Hirdetés

Összeállt a Collateral Beauty stábja, rövidesen kezdődik a forgatás

|

Hirdetés

A New Line Cinema és a Village Roadshow Pictures nyilvánosságra hozta a Collateral Beauty stábjának végleges névsorát. Az Oscar-díjas rendező, David Frankel (Az ördög prádát visel) vezénylésével rövidesen megkezdődnek a forgatási munkálatok és ha minden jól megy idén decemberben már láthatjuk is a végeredményt. A Collateral Beauty stábja egytől-egyig fantasztikus neveket vonultat fel. A film főszereplője Will Smith lesz, akit nem régiben a Sérülésben, legközelebb pedig az Öngyilkos osztagban láthatunk augusztusban. Smith mellett a történet másik kulcsszereplőjét Edward Norton alakítja majd, mellettük feltűnik még Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris és Jacob Latimore. Végezetül pedig, természetesen nem utolsó sorban a stábot erősíti még két Oscar-díjas színésznő is, Kate Winslet és Helen Mirren személyében. Egy ilyen nevekkel tűzdelt stáb mellett, legalább egy olyan történetre számítunk, amiben mindannyian megfelelő időt kapnak tehetségük kibontakoztatására. Egyelőre egy pár soros ismertetővel be kell érnünk, ami felületesen megmutatja nekünk, hogy miről is szól majd a film. A sztori egy sikeres New York-i reklámszakemberről szól, aki egy súlyos tragédiát él meg, aminek hatására megszakítja eddigi életét és mindentől elvonul. Ezt látva kollégái összefognak, hogy egy drasztikus terv segítségével szembesítsék elfojtott gyászával egy meglepően, mélységes emberi módon. Frankel, Allan Loeb (Tőzsdecápák: A pénz nem alszik) forgatókönyvéből készíti majd el a filmet. A rendező egyébként Bard Dorros-szal és Michael Sugar-rel közösen producerként is támogatja a film útját. A fényképezésért pedig a Creed: Apolló fia operatőre, Maryse Alberti felel majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.