Hirdetés

Összejöhet a Cloverfield 2 és az Alias mozi is

|

J.J. Abrams korunk talán egyik legfelkapottabb rendezője, a Star Trek újragondolása és a Star Wars: Episode VII biztosan a legnagyobbak közé emelik. De talán más is közrejátszhat...

Hirdetés

J.J. Abrams nevéhez ugyanis nem csupán a Sötétségben - Star Trek és a Star Wars: Episode VII készítése kötődik, további két projekt sorsát is feszült figyelemmel várja egy-egy rajongótábor. A Jennifer Garner nevével fémjelzett Alias című sorozat filmadaptációját régóta pletykálják, de érdemi változás nem történt, Abrams azonban nem adja fel. Egy interjúban úgy fogalmazott, hogy jelenleg is beszélnek róla és a jelenlegi helyzetben mindenképp nyitott rá. Hasonló helyzetben van a Cloverfield folytatása is, amely az első rész 2008-as premierje óta készül, de továbbra sem haladt előre egy tapodtat sem. J.J. Abrams szerint a megoldás kulcsa a hamarosan mozikba kerülő Tűzgyűrű lehet, ami inspirációt adhat nekik a Cloverfield 2 elkészítéséhez. A gigászi szörnyek talán elég fantáziamagot adhatnak a munkához, ezért a rendező ott fog csücsülni Guillermo Del Toro filmjének vetítésén, méghozzá az első sorban. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.