Hirdetés

Ősszel kezdődik a Kaptár 6 forgatása

|

Paul W.S. Anderson rendező elárulta, hogy a Resident Evil 6 forgatása idén ősszel veszi kezdetét. Ő maga jelenleg a Pompeiien dolgozik Torontóban, szóval valószínűleg mikor azzal végez rögtön ugrik is az új projektre.

Hirdetés

Pontos kezdési dátum még nincs, de azt már tudjuk egy ideje, hogy a Sony Pictures 2014 szeptember 13-ra tűzte ki az új rész bemutatóját. Természetesen a Kaptár filmek sztárja Milla Jovovich ismét magára ölti Alice szerepét, további stábtagokról egyenlőre azonban még nem tudunk. Az legutolsó részben már összeszedtek jó néhány előző epizódokból ismerős színészt, úgy mint Sienna Guilloryt, Michelle Rodriguezt és Boris Kodjoet. Vélhetőleg Paul W.S. Anderson fog felelni a szkriptért is, hiszen már 2002 óta írja a Kaptár filmeket. A rendező még decemberben elárulta, hogy a hatodik résszel akarja lezárni a szériát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.