Hirdetés

Ősszel Kiefer Sutherland sorozata is folytatódni fog

|

Jack Bauer megformálója tavaly szerződött le egy high concept sorozathoz és úgy tűnik, bejött a számítása.

Hirdetés

A Designated Survivor című sorozat tavaly ősszel indult az amerikai ABC műsorán. A története szerint az Egyesült Államok kormányának minden tagja életét veszti egy terrortámadásban. Egy valaki, a "designated survivor", konyhanyelven "kijelölt túlélő" azonban életben marad és őt azonnal be is iktatják mint elnököt. Ez a túlélő pedig Jack... Kiefer Sutherland.

Hirdetés

A Sutherland főszereplésével készült összeesküvéssel kombinált politikai dráma pazar nézettséggel nyitott, több mint 10 millióan figyelték az első epizódot. A folytatásra azonban lecsökkent a nézőszám és az évad második felében már csak 4-5 millió tévéző figyelte a részeket. Az ABC azonban nem akarja elengedni sem Kiefer Sutherland kezét, sem ezt a sorozatát, ezért berendelte a második évadot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.